Azi, ediţia a VII-a a Memorialului „Bogdan Mandi”

0
190

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş a avut loc tragerea la sorţi a Memorialului „Bogdan Mandi”, competiţie ajunsă la a şaptea ediţie.
Patru echipe s-au înscris în competiţie, formate fiind din arbitri, observatori şi foşti arbitri, inclusiv colegi de generaţie ai lui Bogdan Mandi. Este vorba despre echipele Cavalerii Negri (Vasile Andreicuţ, manager de echipă), Red Dogs (condusă de Marius Bărbuş şi Florin Mihali), Oldies but Goldies (coordonator, Marius Tiniş) şi Veveriţele incolore (căpitan, Bogdan Mureşan). În urma tragerii la sorţi, în primul meci se vor confrunta Oldies but Goodies cu Red Dogs, iar în jocul al doilea Cavalerii Negri vor întîlni pe Veveriţele incolore. Învinsele vor disputa finala mică, iar învingătoarele vor lupta pentru adjudecarea ediţiei a VII-a a Memorialului „Bogdan Mandi”. Jocurile se vor disputa azi, 9 decembrie, începînd cu ora 11.15, în sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu”. Vor arbitra Francisc Lukacs şi Csaba Mezei.
Memorialul „Bogdan Mandi” este organizat de AJFMM, la iniţiativa lui Dan Marchiş – preşedinte al Comisiei de Observatori. Primele trei clasate vor fi răsplătite de organizatori cu diplome şi cupe.
Bogdan Mandi s-a născut în 27 februarie 1984, în Baia Mare. A fost junior la FC Viorel Mateianu şi a absolvit în 1999 cursul organizat de Comisia Judeţeană de Arbitri din cadrul AJFMM. A plecat prematur la cele veşnice în 9 mai 2005.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.