Trei persoane încarcerate

0
206

Trei maramureşeni, condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate au fost identificaţi, miercuri, de poliţiştii maramureşeni şi depuşi în penitenciar.
• Poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat un bărbat, de 37 de ani, din Baia Mare, urmărit naţional. Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de introducere în mod ilicit de telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare într-un penitenciar.
• Poliţiştii din Mireşu Mare au identificat şi încarcerat un tânăr, de 21 de ani, din localitate, iar poliţiştii din Leordina au identificat un bărbat, din Repedea, ambii condamnaţi la închisoare cu executare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Cei trei condamnaţi au fost depuşi în penitenciar, unde îşi vor executa pedeapsa.

În Baia Mare
Patru tineri, bănuiţi de tentativă la tâlhărie, au fost identificaţi de poliţişti

Operativitatea cu care au acţionat poliţiş­tii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare a dus la identificarea a patru tineri, la scurt timp după ce au încercat să sustragă prin violenţă telefonul unui băimărean.
Miercuri-noaptea, la ora 00.15, un tânăr, din Baia Mare, a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că, în timp ce se deplasa pe B-dul Bucureşti, mai multe persoane necunoscute au încercat să-i sustragă prin violenţă telefonul mobil. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică, deplasaţi de urgenţă la locul indicat, l-au identificat pe apelant, care le-a precizat că a fost lovit de către patru tineri necunoscuţi, care au încercat să-i sustragă telefonul mobil. Autorii nu au reuşit să-i sustragă telefonul, iar victima a reuşit să fugă într-un local public şi să anunţe poliţia.
Poliţiştii au demarat activităţile specifice de identificare şi prindere a autorilor şi la scurt timp, i-au identificat pe cei patru tineri bănuiţi de comiterea faptei în Piaţa Izvoarele. Aceştia au vârste cuprinse între 14 şi 22 de ani şi sunt cercetaţi acum sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

În Sighetu Marmaţiei
Poliţiştii au confiscat peste 80 mc de lemn

Miercuri, între orele 10-21, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei din cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Sighetu Marmaţiei, împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic, au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos.
În cadrul activităţilor desfăşurate, pe strada Unirii, poliţiştii au depistat trei autovehicule parcate, încărcate cu material lemnos, de esenţă gorun.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autovehiculele aparţin unei societăţi comerciale şi că locul de descărcare a materialului lemnos este o localitate din judeţul Bihor, avizele având termen de descărcare a lemnului ora 16. Întrucât şoferii, identificaţi în jurul orei 17, le-au prezentat poliţiştilor noi avize şi pentru că există suspiciuni cu privire la documentele legale de provenienţă a materialului lemnos, s-a dispus ridicarea întregii cantităţi, în volum total de 82,5 mc.
În continuare se desfăşoară activităţi pentru clarificarea provenienţei lemnului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.