Flori și gânduri frumoase din partea primarului Cătălin Cherecheș pentru toate doamnele și domnișoarele

0
54

Ziua Internaţională a Femeii sărbătorită în Baia Mare
Cuvinte de apreciere, gânduri de aleasă prețuire și flori sunt darurile oferite de primarul Cătălin Cherecheș tuturor doamnelor și domnișoarelor din Municipiul Baia Mare, cu ocazia zilei de 8 Martie. În semn de apreciere, împreună cu sportivii clubului Minaur și polițiștii locali, primarul municipiului Baia Mare a dăruit trandafiri roșii tuturor doamnelor și domnișoarelor.
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare:
“Femeile sunt centrul existenței noastre. Frumoase, inteligente și puternice, sunt elementul fără de care, la fel ca oxigenul sau apa, nu am putea trăi. Femeile sunt cele care ne fac viața mai frumoasă, ne sunt alături şi au grijă de noi. Fie că vorbim de mame, bunici, surori, iubite, soții, fiice, femeile merită tot ce avem mai bun de oferit noi, bărbații. Nu doar cu ocazii anume, ci în fiecare zi.
Vouă, dragi noastre, trebuie să vă mulțumim în fiecare moment. Pentru că ne creșteți, ne ghidați paşii, ne înțelegeți și ne iubiţi fără menajamente. Să vă declarăm iubirea în fiecare moment, să vă iubim și să vă protejăm necondiționat. Nouă, bărbaților, ne place să credem că suntem puternici, dar adevărul este că fără voi am fi pierdut.
Sunteți pentru noi raze de lumină, māri de linişte şi oceane de fericire de care avem nevoie în fiecare zi. Adevărații stâlpi ai familiei sunteți voi, muze şi motive de eternă prețuire. Dragile noastre, sunteți frumoase indiferent de câte riduri brăzdează chipul vostru angelic ori câte lacrimi scaldă pe ascuns obrazul vostru suav. Să nu uitați vreun moment că sunteți cele mai speciale dintre ființe, trimise de Dumnezeu pe pământ să dea viață, să protejeze şi să clădească și pentru toate astea, datoria noastră este să vă spunem în fiecare zi, fiecăreia în parte: eşti sufletul meu!! “

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.