Servicii bancare dedicate persoanelor cu nevoi speciale

0
46

În premieră pentru țara noastră, CEC Bank și Medeva Finetech au creat un pachet complet de servicii bancare dedicate persoanelor cu nevoi speciale, la care se adaugă facilități gratuite de urgență si transport adaptat pentru persoanele cu mobilitate redusă, deficiențe de vedere sau intelectuale.
Pachetul de servicii Figo Pay a fost prezentat în cadrul unui eveniment la care a participat și doamna Florica Cherecheș, președinte ANDPDCA.
Pachetul este destinat: persoanelor cu dizabilități; însoțitorilor persoanelor cu dizabilități; asistenților sociali; personalului angajat în activitățile ce deservesc asistența socială.
Inițiativa poate să răspundă nevoilor persoanelor cu dizabilități și reprezintă o oportunitate pentru a crește accesul acestora la servicii și bunuri și a corecta barierele puse de mediul fizic.
Unul dintre domeniile prioritare asumate de România prin intermediul Strategiei naționale privind drepturile persoanelor cu dizabilități pentru perioada 2021-2027 este domeniul Accesibilitate și mobilitate.
Tocmai de aceea, asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități la mijloace de transport accesibile este parte integrantă din asigurarea accesului la spațiul public și la mobilitate spațială.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.