Ajutoare pentru refugiați din partea ASSOC și a Rotary Club Baia Mare 2005

0
67

• Donați aparate TV pe care nu le folosiți, la sediul ASSOC •

Asociația ASSOC a revenit la Ivano-Frankivsk, de data aceasta împreună cu Rotary Club Baia Mare 2005, onorând parte din promisiunile făcute la vizita precedentă în fața refugiaților din Ucraina aflați în adăposturile temporare din regiune.
În convoiul umanitar s-au găsit produse alimentare și de igienă personală, medicamente și alte produse de strictă necesitate aflate în depozitul de la Halmeu, ges­tionat de Consiliul Județean Maramureș și Instituția Prefectului Maramureș donate de persoane fizice și companii din țară și din străinătate. De asemenea, în transport au fost și câteva televizoare.
Refugiații ucraineni întâlniți de echipa ASSOC în spațiile de cazare din Ivano-Frankivsk au spus, la precedenta întâlnire, că le-ar plăcea să poată urmări programele tv din Ucraina, astfel încât s-au donat și câteva televizoare.
Ar mai fi nevoie însă, pentru că numărul spațiilor de cazare din regiunea ucraineană este mare, astfel încât dacă aveți aparate tv pe care nu le folosiți, donați-le la sediul de pe str. Lascăr Pană (fostă Rachetei), nr. 3 – lângă terenul de rugby din Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.