În Maramureș, sume decontate pentru lucrări prin PNI

0
59

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat, în 24 mai, suma de 70.267.081 lei, în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
Facturile au fost depuse de autoritățile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.
Din Maramureș, beneficiară a unor sume alocate a fost comuna Groșii Țibleșului. Administrația are în derulare proiectul de modernizare a străzii Valea Ciontului, în cuantum total de 2.945.343 lei, din care 2.185.052 lei sunt asigurați de la bugetul de stat. Valoarea solicitată pentru decontare a fost de 47.600 lei, progresul proiectului fiind doar de 2%.
După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.