Încă o prezenţă maramureşeană la Chefi la cuţite

0
37

Marian Vida, în vârstă de 43 de ani, din Baia Mare a dovedit încă o dată că maramureşenii sunt de neîntrecut nu numai la joc şi voie bună, ci şi la gătit. Acesta gătit în emisiunea „Chefi la cuţite” şi a trecut în etapa următoare. Nu este prima apariţie într-o emisiune televizată a lui Marian Vida. A mai participat şi la emisiunea iUMor.
A fost bucătar într-un pub, dar şi bodyguard în cluburi şi pentru diferite personalităţi cum ar fi: Victor Ponta, Cristi Niculescu sau Felicia Filip. Acum, Marian Vida este muzeograf la Muzeul Ţării Oaşului, iar în timpul liber, staroste la nunţi. Maramureşeanul a vrut să impresioneze şi juriul de la emisiunea „Chefi la cuţite”, aşa că a venit în platoul de filmare. A gătit chiftele marinate cu cartofi piure, iar preparatul l-a asezonat cu un pahar de pălincă.
În cadrul competiţiei, Marian Vida a recunoscut că cel mai greu i-a fost să țină pasul cu timpul care a zburat nemilos, riscând să nu îşi finalizeze la timp mâncarea preparată.
„M-am simţit exact ca şi oala sub presiune. La un moment dat mă uitam la ceas. Când am văzut că mai am doar 5 minute, mă gândeam ce să fac. Am ajuns să vorbesc cu mâncarea. Le spuneam: ”chiftelelor, vă rog frumos să vă faceţi mai repede”, a punctat Marian Vida.
Juraţii au fost încântaţi de preparatul lui, i-au oferit două cuţite, aşa că maramureşeanul merge în etapa următoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.