Minaur și CSM Sighet, penultimele meciuri din 2023

0
227

Vineri și sâmbătă se dispută runda 14 în Liga 3 la fotbal, penultima din 2023. În Seria 10, CS Minaur Baia Mare joacă azi acasă cu CSM Victoria Carei, iar CSM Sighetu Marmației primește mâine replica celor de la CSM Olimpia Satu Mare. Ambele jocuri debutează la ora 14.
CS Minaur întâlnește azi, pe Stadionul “Viorel Mateianu”, pe CSM Victoria Carei, într-o partidă în care băimărenii nu au decât varianta victoriei, orice alt rezultat complicând tot mai mult situația privind evitarea retrogradării. Însă și cu o victorie lucrurile nu se îndreaptă, doar că mai rămân speranțe. Rezultate opuse au consemnat oponentele în etapa precedentă – băimărenii au cedat cu 1-2 la Lotus Băile Felix, iar trupa din Carei a învins acasă, 2-1, pe Sănătatea Cluj. Minaur este lanterna roșie, cu 8 puncte, iar Victoria are dublul punctelor – 16, și ocupă locul 6. În meciul din tur, careienii au câștigat disputa de acasă cu 3-2.
Derbiul etapei se joacă sâmbătă, între CSM Sighetu Marmației și CSM Olimpia Satu Mare. Meci care-i obligă pe băieții lui George Zima să obțină cele trei puncte, pentru a nu-și periclita și mai mult prezența în play-off. Momentan, maramureșenii sunt pe poziție eligibilă – 4, cu 18 puncte, însă lupta este extrem de echilibrată. Echipa primăriei din Satu Mare trece printr-o perioadă excelentă a stagiunii și din ultimele patru runde a acumulat maximum de puncte. Un context bun pentru echipa de pe locul secund, cu 26 de puncte, care merge pe Stadionul Solovan să confirme forma formidabilă. Sighetenii revin în fața propriilor suporteri după un eșec nemeritat în fieful liderului, 1-2, iar sătmărenii dețin un moral ridicat în urma adjudecării derbiului cu echipa suporterilor sătmăreni, 3-2. Reamintim că în duelul derulat în 23 septembrie, CSM Sighet s-a întors cu toate punctele de pe Stadionul “Daniel Prodan”, scor 3-1.

Program etapa 14

• Vineri, 24 noiembrie, ora 14: CS Minaur Baia Mare – CSM Victoria Carei; Sănătatea Cluj-Napoca – Minerul Ocna Dej.
• Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14: CSM Sighetu Marmației – CSM Olimpia Satu Mare; Olimpia MCMXXI Satu Mare – Lotus Băile Felix; Crișul Sântandrei – SCM Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.