CS Minaur a făcut primul transfer

0
163

Minaur, echipă clasată pe ultimul loc în Seria 10 din Liga 3, a început campania de transferuri în vederea salvării de la retrogradare. Primul jucător care a semnat cu gruparea băimăreană este Balázs Csiszér, jucător care vine de la FK Csikszereda (Liga 2).
Născut pe 3 martie 1999, Balázs Csiszér evoluează ca fundaș dreapta și mijlocaș dreapta. De-a lungul carierei a mai jucat la Kaposvar, Budafoki MTE (Ungaria) și Sepsi OSK.
“Balazs Csiszer activa la FK Miercurea Ciuc de la începutul anului 2022 când a fost, pentru început, împrumutat de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Fundașul originar din Miercurea Ciuc a evoluat puțin pentru clubul roșu-negru. În cei doi ani petrecuți acolo a fost folosit de antrenori în 18 meciuri din Liga 2 (6+7+5), în prima parte a actualului sezon bifând 5 partide (214 minute), în care de două ori a început ca titular și de fiecare dată a fost înlocuit” – punctează Pro Sport.
În zilele următoare CS Minaur va anunța și alte transferuri, printre care o revenire spectaculoasă a unui cunoscut jucător băimărean, cu multe meciuri în Liga 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.