Trei jucători de la Știința Explorări Baia Mare în echipa etapei a 19-a

0
19

Federația Română de Volei a stabilit echipa etapei 19 în Divizia A1 masculină, iar trei dintre ei provin de la Știința Explorări Baia Mare, echipă care a realizat surpriza etapei prin victoria cu 3-1 împotriva celor de la Steaua București. Este vorba de Marius Cheagă, Pedro Da Silva Santos și Pierre Bouleau.
În meciul etapei, Rapid a învins campioana Arcada Galați cu 3-0, iar băieții lui Dragan Kobiljski au ocupat jumătate din echipa etapei. Mai întâi, MVP-ul Amir Ghafour, apoi coordonatorul Dejan Vincic și centrul Aliasghar Mojarad.
Ultimul nume în lista premianților este craioveanul Tim Stohr, cel care este la a doua ispravă de acest gen. De altfel, în echipa etapei a 19-a, avem doi debutanți (Cheagă și Silva Santos), băimărenii intrând prima dată în formația ideală.
Antrenorul etapei a fost desemnat tehnicianul celor de la Rapid București, Dragan Kobiljski.
Extremă: Marius Cheagă (Știința Explorări Baia Mare). Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Marius a adunat 13 puncte, 39% eficiență în atac. Și-a ajutat echipa în defensivă: 46% preluare pozitivă și 38% preluare excelentă. A servit bine, punând presiune pe adversari.
Centru: Pedro Da Silva Santos (Știința Explorări Baia Mare). Al doilea debutant al etapei, brazilianul a fost și el unul dintre oamenii cheie în victoria cu Steaua. 10 puncte în contul său, dintre care un blocaj. A avut o eficiență în atac de 69%.
Libero: Pierre Bouleau (Știința Explorări Baia Mare). Francezul a fost impecabil în defensivă. Nu a lăsat nicio minge să cadă. 71% preluare pozitivă și 43% preluare excelentă, cifrele care l-au evidențiat pe Pierre.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.