Trei băimărence și Simona Maior Pașca se pregătesc pentru Campionatul Mondial

0
239

Sorina Florentina Brîndușa, Cristina Elisa Danciu și Denisa Roxana Romaniuc, componente ale CS Minaur, plus antrenorul Simona Maior Pașca, tehnicianul echipei de tineret al clubului băimărean, vor efectua mai multe stagii de pregătire cu lotul național de tineret al României îna­intea debutului la Campionatul Mondial.
Este un prim stagiu planificat în vederea participării la Campionatul Mondial Under 20 care se va desfășura la Skopje, în Macedonia, în intervalul 18 iunie – 1 iulie.
Stagiul de la Plopeni va dura până în 31 mai, dată la care naționala de tineret se va muta la Roman, pentru un alt stagiu centralizat, stabilit până în 7 iunie. Din 7 iunie, micile “tricolore” se vor muta din nou, de data aceasta la Mioveni, unde va urma o nouă pregătire până în 12 iunie. Cu șase zile înainte de debutul la Campionatul Mondial, naționala de tineret va ateriza în Macedonia și va participa la un turneu internațional.
Simona Maior Pașca, sprijinită în colectivul tehnic de Valentina Ardean-Elisei (antrenor secund) și Luminița Dinu (antrenor portari), a apelat pentru aceste stagii la un lot de 20 de jucătoare, în proporție mare acestea urmând să fie prezente și la Campionatul Mondial din Macedonia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.