Administraţiile îşi salubrizează teritoriul

0
40

• Primăria comunei Rona de Jos derulează o amplă acţiune de curățenie pe raza localităţii, vizate fiind șanțurile, străzile și Râul Ronișoara.
”Invităm, alături de personalul primăriei, cetăţe­nii, agenţii economici şi instituţiile publice să ni se alăture în acest demers și să-și curețe șanțurile și zona din apropierea gospodăriilor. Nu uitați, depinde de fiecare dintre noi să avem o comună curată şi un mediu sănătos în care să trăim”, a spus primarul Ion Herbil.
• Primăria Lăpuş execută o acţiune mai complexă, de ecologizare a teritoriului, dar şi de întreţinere a drumurilor din comună.
”Apreciem implicarea celor care prin diferite acțiuni contribuie la întreținerea drumurilor/ ulițelor și la diferite acțiuni de ecologizare. Lăudabilă acțiunea prin care veniți în sprijinul activităților noastre! Este primăvară și sunt convinsă că toți vom acționa pentru decolmatarea șanțurilor, toaletarea și cură­țarea spațiilor verzi, ecologizarea și întreținerea spațiilor din fața gospodăriilor. Curățenia de primăvară este obligatorie și vă așteptăm în aceste echipe care au început deja. Intervenim pe fiecare uliță a satului, însă succesul acţiunii depinde mult și de dumneavoastră, cetăţenii” – a spus primarul Cristina Buda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.