Doi copiii, care mergeau cu bicicleta, au ajuns la spital

0
218

Vacanţa de vară este cea mai aşteptată perioadă de către toţi elevii. Relaxarea şi mirajul jocului, specifice acestei perioade, pot fi umbrite uneori de evenimente mai puţin plăcute. Riscul cel mai mare pe care-l au copiii atunci când se deplasează pe drumurile publice este de a fi implicaţi în accidente rutiere.

Miercuri, 25 iulie, doi copii, care mergeau cu bicicletele fără a fi supravegheaţi de părinţi, au fost răniţi în urma unor accidente rutiere. Minorilor sub 14 ani le este interzis să circule cu bicicleta pe drumurile publice!
• Primul accident s-a produs în jurul orei 9.30, la intersecţia străzii Petre Dulfu cu DJ 108A, pe raza oraşului Ulmeni. Poliţiştii care au intervenit pentru soluţionarea evenimentului au constatat că o tânără, de 31 de ani, care conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a accidentat un minor, de 12 ani, care circula cu bicicleta. Băiatul a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
• Al doilea accident s-a produs pe raza comunei Strâmtura. La faţa locului poliţiştii au stabilit că un băiat, de 12 ani, care circula cu bicicleta, s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind astfel surprins şi accidentat de un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani. Apoi, conducătorul autoturismului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. Şi în acest caz, minorul a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat.
Nici unul dintre cei doi şoferi implicaţi în accidente nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.