MAGGI lansează Şcoala Legumelor, o colecţie de cărticele în care legumele devin super eroi

0
822

MAGGI lansează Şcoala Legumelor, o colecţie de cărţi pentru copii, ce îşi propune să sprijine părinţii în lupta de a-i împrieteni pe cei mici cu legumele. Consumatorii vor putea intra în posesia celor 5 episoade prin promoţia care se va desfăşura în perioada 21 august – 20 septembrie.
Preocupaţi de alimentaţia copiilor, părinţii încearcă să îi convingă pe aceştia să mănânce legume cât mai des. De la reţete ingenioase, la idei cât mai creative de a aranja legumele în farfurie, sesiuni de gătit împreună şi multe altele, lupta pentru ca ei să se apropie de legume se duce zilnic.
Consumatorii pot intra în posesia cărţilor prin promoţia desfăşurată în perioada 21 august – 20 septembrie,  în marile hypermarket-uri.  La orice produs MAGGI în valoare de 5 lei achiziţionat, consumatorul câştigă pe loc, la alegere, unul dintre cele 5 episoade din Şcoala Legumelor. În plus, la achiziţionarea produselor MAGGI în valoare de 25 de lei, consumatorii primesc întreaga colecţie Şcoala Legumelor. Mai multe detalii despre magazinele participante, mecanismul şi calendarul promoţiei sunt disponibile pe pagina de Facebook MAGGI România şi pe www.maggi.ro.
Acţiunea din Şcoala Legumelor se concentrează în jurul a trei personaje principale: Tomasina, Brocolius şi Ţugui. Cei trei eroi îşi prezintă povestea plină de aventuri în încercarea de a arăta de ce legumele merită să fie pe masa fiecăruia dintre noi.
Cărticelele conţin şi secţiuni interactive, cu întrebări şi răspunsuri, pagini de colorat şi jocuri, care testează şi îmbogăţesc cunoştinţele copiilor privind legumele. (i.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.