Golgheterul liderului a plecat la Luceafărul Oradea

2
843

Golgheterul liderului FC Municipal Baia Mare, Sergiu Arnăutu, care şi-a pus amprenta la parcursul excepţional al formaţiei antrenate de Dorin Toma şi Cristian Bogdan, a ales să părăsească gruparea noastră şi a plecat în Liga a III-a.
La Luceafărul Oradea, formaţie ce are ca obiectiv promovarea în eşalonul secund şi pentru care a semnat un angajament pentru şase luni, cu opţiune de prelungire în cazul în care obiectivul este atins. Arnăutu a decis să întrerupă colaborarea cu FC Municipal din cauza restanţelor şi a problemelor financiare cu care se confruntă clubul şi nicidecum din alte motive. Vina plecării golgheterului aparţine în totalitate preşedintelui Cristian Şpan, care nu ştie să gestioneze situaţia prin care trece în această perioadă FC Municipal.

Alin Ignea, omul care a dus greul la mijlocul terenului
Alin Ignea, omul care a dus greul la mijlocul terenului

Şi ca acesta să persiste în gafe, preşedintele liderului a mai decis să accepte despărţirea şi de mijlocaşul defensiv Alin Ignea, jucător între primii trei pe postul său în această serie. În ambele cazuri, preşedintele priceput la toate a decis de unul singur şi le-a semnat acestora o hîrtie că sînt liberi să plece, cei doi urmînd să renunţe la restanţele salariale. Pe lîngă Arnăutu şi Ignea, sînt şi alţi jucători care au avut un cuvînt greu de spus în parcursul din acest sezon, ce sînt hotărîţi să-şi caute angajamente la alte echipe, exact din aceleaşi motive. Dar cel mai bine ar fi ca preşedintele să plece şi cît mai repede posibil, el fiind principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns FC Municipal Baia Mare. Este păcat ca munca unor jucători şi antrenori să se strice dintr-odată din cauza unora care nu au absolut nicio treabă cu acest fenomen. Şi se mai laudă că l-au şi mai practicat. Degeaba ai jucat fotbal, dacă nu te pricepi de nicio culoare. Aşteptăm să vedem ce se va întîmpla în perioada următoare la liderul seriei a doua, care are programată reunirea pe 11 ianuarie. Dar pînă atunci, aşteptăm ca actualul preşedinte să plece cît mai repede şi să lase locul altora care au tangenţe cu fotbalul şi vin cu sufletul deschis să facă ceva pentru fotbalul băimărean.

2 COMENTARII

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.