Trei băimăreni sînt cercetaţi pentru furturi

0
554

Activităţile de cercetare şi investigare, efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare, au dus la identificarea a trei băimăreni bănuiţi de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului.
Din investigaţii, a reieşit că, în perioada septembrie – octombrie 2015, aceş­tia au sustras bunuri dintr-o poşetă şi din două autovehicule, cauzând victimelor un prejudiciu de aproximativ 15.000 lei.
Autovehiculele din care bănuiţii au sustras o poşetă şi un portmoneu, erau neasigurate, în parcările unor centre comerciale de pe raza municipiului Baia Mare, iar părţile vătămate au fost prejudiciate de acte şi de suma de 4.000 lei fiecare. În poşeta sustrasă se mai aflau bunuri în valoare de 6.000 lei. A treia victimă, vânzătoare într-un magazin, a reclamat furtul unui portmoneu, în care avea suma de 90 de lei, din poşeta aflată în spatele tejghelei.
Cei trei băimăreni, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt, au vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Prinsă în flagrant, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă

Miercuri, 6 ianuarie, Poliţia Şişeşti a fost sesizată despre o tentativă de furt, comisă într-o locuinţă din localitatea Dăneşti.
În jurul orei 16.30, partea vătămată a surprins o tânără necunoscută în timp ce căuta să sustragă bunuri dintr-un dulap şi a anunţat poliţia. La faţa locului, poliţiştii au identificat o băimăreancă, în vârstă de 25 de ani, care va fi cercetată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.