Derby-ul etapei şi al campionatului se joacă mîine

0
261

• BCM Baia Mare – Timba Timişoara •

BCM Baia Mare joacă la finalul acestei săptămîni prima partidă din anul 2016. Derby-ul etapei va avea loc în Baia Mare, iar baschetbaliştii vor primi vizita celor de la Timba Timişoara. Partida va avea loc duminică, 10 ianuarie, în sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu”, cu începere de la ora 16.00.
În momentul de faţă, BCM Baia Mare ocupă locul secund în Grupa a III-a a Campionatului Naţional de Baschet Liga I, în timp ce Timba Timişoara este pe prima poziţie. Băimărenii au acumulat 13 puncte, în timp ce adversarii de mîine 14, iar în cazul unui succes al formaţiei antrenate de Sebastian Man, aceasta va trece pe prima poziţie.
„Este primul meci din 2016 şi nu orice meci, exact împotriva echipei de pe locul I din grupa noastră, Timba Timişoara. Este o perioadă grea, în care încercăm să ne intrăm în ritm cît mai repede, deoarece ne aşteaptă patru meciuri foarte importante în care trebuie să ne atingem primul obiectiv, acela de a ne califica în faza semifinală a competiţiei. Cu siguranţă, duminică ne vom vinde scump pielea”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.
În meciul tur, BCM Baia Mare a pierdut la Timişoara cu scorul de 78-82.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.