Bilanţ pentru CARP Vişeu de Sus

0
620

La casa praznicală a Bisericii Ortodoxe “Sf. Nicolae”, a avut loc Adunarea Generală a delegaţilor reprezentanţi ai membrilor Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Vişeu de Sus, desemnaţi pe localităţi şi zone de către Consiliul Director: Vişeu de Sus, Vişeu de Jos, Poienile de sub Munte, Moisei, Petrova, Bocicoel.
Darea de seamă asupra activităţii pe anul 2015 a fost prezentată de preşedintele Ciolpan Ioan. Darea de seamă asupra activităţii economico-financiare, execuţia bugetară pe anul 2015 şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 – Petrovai Sava Maria. Raportul Comisiei de cenzori – Băltăreţu Mihai. Reiese că asociaţia este puternică, şi-a atins obiectivele. Au fost acordate ajutoare pentru deces, pentru membrii cu pensii mici şi situaţie materială grea. Au fost acordate mai multe împrumuturi. Se observă o îmbunătăţire a activităţii economico-financiare, dobânzile fiind în scădere. Creşte capitalul social şi numărul de membri. Sunt organizate mai multe activităţi recreative, excursii, pentru petrecerea timpului liber al pensionarilor.
A fost aleasă noua conducere pentru 2016-2020. Preşedinte: Ciolpan Ioan. Consiliul Director: Andreica Vasile, Şimon Găvrilă, Vulturar Teodor, Năsui Lazăr; membri supleanţi: Grad Petru Traian, Mihăescu Dinu Florin, Danci Vasile. Comisia de cenzori: Băltăreţu Mihai, Andreica Ioan, Ţicală Vasile, Baidoc Dorel, Coman Gheorghe. (A.G.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.