Liberalii municipali vor un viceprimar cu atribuţii de primar

2
812

Situaţia înregistrată în Consiliul Local Baia Mare, după ce primarul în funcţie a rămas în arest preventiv, atrage atenţia liberalilor municipali. Astfel, ei nu sunt de acord cu cel care răspunde în acest moment de administrarea oraşului aşa că vor să facă o nouă propunere.
„În acest moment situaţia este confuză la nivelul administraţiei publice locale din Baia Mare odată cu decizia de menţinere în arest a primarului municipiului prin respingerea contestaţiei la Curtea de Apel Cluj. În acest moment avem o primărie care nu este coordonată, condusă, din cauză că atribuţiile primarului nu au fost distribuite, conform Legii 215, unui viceprimar cu atribuţii de primar, situaţie care induce o incertitudine, atât în mediul administrativ, cât şi în mediul economic şi trebuie cât mai repede reglementată. Astăzi, în cadrul Biroului de Conducere Judeţean voi propune o susţinere din partea Partidului Naţional Liberal pentru ocuparea poziţiei de viceprimar cu atribuţii de primar. Din punctul meu de vedere nu pot accepta ca un reprezentant al Partidului Dan Diaconescu, aflat şi acesta în închisoare, să conducă Municipiul Baia Mare. Este o persoană fără experienţă în administraţia publică locală, este o persoană care nu are legitimitate în voturile din Baia Mare şi nu are dreptul să-şi asume o astfel de pălărie care este mult prea mare din toate punctele de vedere. Ne vom asuma o atitudine extrem de constructivă pentru că Baia Mare, indiferent de situaţia în care se află primarul municipiului, trebuie să-şi conducă proiectele, să-şi continue investiţiile, indiferent de campania electorală a unora sau altora”, a declarat Cristian Niculescu Ţâgârlaş, preşedinte PNL Baia Mare.

2 COMENTARII

  1. Dar ce personalitati atat de speciale aveti in lotul liberal ! Singurul creier de anvergura este Teodor Ardelean , fost liberal! Alte voci nu s au remarcat in actualul consiliu local! Alde Muresan Mandrea , Campianu sunt destui ! Calin Bota chiar a fost viceprimar o vreme!
    NU ESTE DREPT IN SCHIMB, SA CONTESTI UN PARTID CARE ACUM NU ESTE, DAR A ERA ALTERNATIVA LA MONSTUOSUL USL! asa cum se numea a avut mai multe voturi decat vor avea PMP sau Alde PER etc conduse de LIBERALI!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.