Gabriel Zetea: Maramureşul merită o administraţie eficientă orientată către cetăţean

0
558

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a declarat că a fost şi va fi, atâta timp cât va avea un loc în administraţie, un partizan pătimaş al descentralizării.

”Voi susţine, cu toate forţele, orice proiect care generează mai multă putere de decizie în dezvoltarea de politici publice locale. Maramureşenii trebuie, în viitor, să aibă dreptul de a-şi decide cu adevărat propriul destin, pentru că noi ştim cel mai bine ce avem nevoie în administraţie şi când, nu cei din Bucureşti sau din Cluj Napoca. Ghemul de putere acumulat în 25 de ani în capitală, la miniştri, secretari de stat sau simpli funcţionari trebuie desfăcut pentru a putea, apoi, pe plan local, să dezvoltăm o administraţie eficientă, care să vină cu adevărat în sprijinul cetăţeanului. O administraţie bazată pe meritocraţie nu poate fi cu adevărat implementată decât de către cei aleşi, apropiaţi de cetăţean şi responsabili prin votul direct al oamenilor”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Actul administrativ are nevoie de transparenţă şi eficacitate, dar acest lucru poate fi obţinut doar prin introducerea criteriilor de performanţă şi a promovării persoanelor pe baza meritocraţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.