La mulţi ani, COPILĂRIE!

0
444

Printre promisiunile politicienilor, tot mai penibili şi lipsiţi de substanţă, de care n-am scăpat nici de 1 Iunie, cu profesori în stradă, cu sănătatea în colaps, COPIII, minunile lumii, strălucesc şi mai mult prin ceea ce sunt: frumuseţe, puritate, sinceritate, bunătate.
De ziua lor, toată lumea s-a întrecut să-i felicite, să le facă daruri. Numai că anul are 365 de zile. Şi ei au nevoie în fiecare zi, nu doar de 1 Iunie, să se simtă ocrotiţi, să aibă grădiniţe şi şcoli bune, să aibă părinţi fericiţi. Altfel, zâmbetul lor seamană mai mult a tristeţe.
În 1 Iunie, m-am plimbat pe străzi, am intrat în curţile şcolilor şi grădiniţelor, prin parcuri, pe la terasele în aer liber şi am văzut copii fericiţi. I-am văzut la lucru pe poliţişti şi pompieri, pe cei de la Ambulanţă, pe bucătari şi barmani.  M-am bucurat să văd că toţi copiii au devenit artişti de ziua lor. Doina Bentu, cu secţia sa de estradă,  la şcoala Alexandru Rusu, Adriana Diaconu, cu cercul său de muzică uşoară, s-a distrat în avanpremieră la Fărcaşa, la sărbătoarea copilăriei, organizată de grupul EATON,  toţi copiii s-au îmbrăcat de sărbătoare, au dansat, au cântat, au pictat sau s-au lăsat… pictaţi. Am văzut-o la lucru şi pe Doris Uglar şi Asociaţia Euro Mara Events şi Clasa steluţelor şi Delfinaşii şi oamenii mari, care s-au transformat pentru o zi în copii. Şi le stătea bine. Vorba lui Brâncuşi, cine uită să fie copil…
Să fiţi fericiţi şi iubiţi, dragi copii.  În fiecare zi, nu doar de ziua voastră! Vă iubim necondiţionat, pentru că voi sunteţi speranţa şi viitorul.

La mulţi ani, COPILĂRIE!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.