Arestaţi pentru tîlhărie calificată…

0
644

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor TOLOMEI IOAN ALEXANDRU şi FRUNZĂ CONSTANTIN COSMIN, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, şi TOFAN MIHAI pentru instigare la infracţiunea de tâlhărie calificată.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în data de 4 mai 2016 fiind instigaţi de inculpatul Tofan Mihai, inculpaţii Tolomei Ioan Alexandru şi Frunză Constantin Cosmin s-au întâlnit pe raza municipiului Baia Mare cu persoanele vătămate H.I. şi H.S.N. şi, prin folosirea unui spray lacrimogen, le-au deposedat pe acestea de o cantitate de 196 pastile, dintr-un medicament utilizat pentru tratarea afecţiunilor cancerigene, cauzându-le un prejudiciu în valoare de 10.500 lei. Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

… şi pentru furt calificat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului ROSTAŞ ZOLTAN, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în data de 2 iunie 2016 în intervalul orar 10-12, inculpatul Rostaş Zoltan a pătruns în incinta unei societăţi comerciale, situate pe raza municipiului Baia Mare, iar din biroul administratorului a sustras un laptop marca Lenovo, cauzând persoanei vătămate SC A.A.-SRL un prejudiciu în valoare de 2.700 de lei.
Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.