Şcoală de Vară pentru profesori

1
917

Cadrele didactice care doresc să participe la Eforie Sud la Adunarea Generală a AGIRo (Congresul al 38-lea) şi Şcoala Internaţională de Vară din 8-12 august se pot înscrie până în 24 iunie.
Doritorii trebuie să achite cotizaţia de membru pentru cei care sunt sau devin acum membri AGIRo (25 lei pentru anul 2016). Achitarea cotizaţiei va fi urmată de eliberarea unei adeverinţe doveditoare. De asemenea, e nevoie de plata unei taxe de participare (30 lei pentru mapă, eventual articol publicat) şi a unui avans de 75 lei pentru cazare şi masă în cazul celor care îşi doresc aceste servicii la Hotel Crişana**, în camere de 2 şi 3 persoane. Aici cazarea+masă costă 75 lei/zi/persoană. Până în 24 iunie, dascălii au de completat tabelul publicat la asociatiainvatatorilor@ gmail.com, însoţit de documentul scanat care dovedeşte achitarea celor 130 lei prin ordin de plata sau mandat poştal pentru Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. Cadrele didactice de peste hotare sunt scutite de plata cotizaţiei şi a taxei de participare. Trebuie să achite doar cazarea şi masa. (c.t.)

1 COMENTARIU

  1. Pentru vara acestui an , 2017, se mai organizează ceva? Si daca sunt educatoare ma încadrez sa particip sau nu are fost? Multumesc!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.