Organizaţia PNL Sighet se întăreşte cu noi membri

0
429

La o lună de la preluarea mandatului de preşedinte al organizaţiei PNL Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu a reuşit să atragă noi membri  în partid, în timp ce membri cu state vechi au fost reactivaţi politic, după ce au stat o vreme îndelungată pe marginea scenei politice.
Unul dintre principalele obiective stabilite la preluarea mandatului de nou preşedinte a fost acela de a întări organizaţia PNL Sighet. Totodată, a dorit reactivarea politică a o serie de membri de partid care nu s-au implicat în ultima perioadă, însă nu şi-au schimbat opţiunea politică în timp. Este vorba despre Florin Mircea, Lucreţia Lipcei, Cosmin Chiş, Cristian Korut, Daniel Martocean, Mihaela Baias, Gabriela Cosovan, Gheorghe Peter, Răzvan Ulici, Vasile Danci, Rodica Vraja, Emil Kostelnik, Grigore Petreuş, toţi aceştia regăsindu-se în noul Birou Politic Local al Organizaţiei Sighet. În acest moment, PNL Sighetu Marmaţiei are în componenţă o largă paletă de profesionişti care activează în diverse domenii profesionale.

Noii membri promit implicare în viitoarea campanie electorală

Atât membrii noi, cât şi cei vechi, care au decis să vină alături de noua conducere, au dat asigurări certe că se vor implica în campania electorală pentru alegerile parlamentare, campanie care se apropie cu paşi repezi şi unde PNL şi-a propus să demonstreze că este un partid al oamenilor.
”Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi la fiecare şedinţă a BPL al Organizaţiei PNL Sighet este primirea de noi membri. Mă bucur să văd deschiderea organizaţiei, atât către foştii membri de partid, cât şi către sighetenii care nu au făcut până acum politică sau sunt nemulţumiţi de programa partidelor în care au activat anterior. Rândurile noastre au fost întărite de medici, avocaţi, profesori, economişti, oameni de afaceri, psihologi, ingineri şi m-am bucurat de fiecare primire nouă, precum şi de fiecare membru PNL pe care am reuşit să îl readuc în rândurile noastre şi faptic, nu doar la nivel declarativ. În prezent, PNL este un partid de opoziţie în Sighetu Marmaţiei, iar faptul că lumea vine spre noi şi ne acordă încrederea mă face să am convingerea că suntem pe calea cea bună. Sighetu Marmaţiei are o orientare liberală, iar acest lu­cru reiese din numărul de adeziuni care se înregistrează constant la sediul Organizaţiei PNL din municipiul nostru”, a declarat preşedintele PNL Sighetu Mar­ma­ţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.