Poliţiştii au confiscat peste 200 mc lemn, pe Valea Vaserului

0
435

Împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere şi ai Ocolului Silvic Vişeu de Sus, sprijiniţi de jandarmi, poliţiştii din Vişeu de Sus au acţionat, în zona Vaser, pentru identificarea persoanelor care nu respectă normele privind transportul, depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 12 autovehicule care transportau lemn şi au efectuat controale la sediile mai multor societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos. Poliţiştii au dispus confiscarea a peste 200 mc lemn şi au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de 22.000 lei.
În perioada 22 – 28 august, poliţiştii maramureşeni au efectuat 411 controale, pe raza judeţului, în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor fizice şi juridice bănuite de comiterea de infracţiuni silvice. În această perioadă au fost întocmite 34 de dosare penale, au fost aplicate 340 de sancţiuni contravenţionale şi a fost dispusă confiscarea a cca. 1.100 mc material lemnos. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 360.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.