Şedinţa Consiliului Local al Municipiului Baia Mare

0
373

Marţi, 13 septembrie, a fost convocată „de îndată” o şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, avînd pe ordinea de zi trei proiecte de hotărîri.

Primul se referă la aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Consiliul Judeţean şi Municipiul Baia Mare pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului anual de importanţă locală şi regională „Festivalul Castanelor”, suma alocată de către CJ pentru acest eveniment fiind de 200.000 lei. Este pentru prima oară cînd Consiliul Judeţean se implică în acest eveniment.
Cel de-al doilea proiect a vizat constituirea unei comisii de analiză şi verificare a activităţii SC Urbis-SA.
În şedinţa precedentă, consilierii au aprobat un proiect de hotărîre privind aprobarea normei de hrană pentru personalul din cadrul Poliţiei Locale, însă, avînd în vedere existenţa unui conflict de interese, în cazul consilierului Ioan Mandra (al cărui fiu este director executiv la Poliţia Locală) şi care nu trebuia să voteze, consilierii au revenit şi au revocat hotărîrea anterioară, urmînd ca la următoarea şedinţă să se rediscute acordarea normei de hrană pentru personalul din cadrul Poliţiei Locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.