Culturi de cannabis în Baia Mare şi Groşi!

0
947

Poliţiştii specializaţi în com­baterea criminalităţii organizate din Maramureş şi procurorii DIICOT au descoperit trei culturi de cannabis, în municipiile Baia Mare, Satu Mare şi în localitatea Groşi. Aproa­pe 7 kg de muguri şi frunze de cannabis au fost ridicate în urma percheziţiilor.
Marţi, 11 octombrie, poli­ţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş au efectuat trei percheziţii la locuinţele unui bărbat, de 34 de ani, din Baia Mare, bănuit de cultivarea ilicită de droguri de risc.
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite două culturi indoor şi una outdoor de plante de cannabis şi au fost ridicate aproximativ 7 kg. de muguri şi frunze de cannabis, precum şi 32 de ră­saduri de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, o instalaţie de iluminare a plantelor, un calculator şi 2.000 de lei.
Poliţiştii au stabilit că, în perioada 2012 – 2016, bărbatul ar fi cultivat plante de cannabis atât în apartamentul din municipiul Satu Mare, cât şi pe terenul împădurit de pe raza localităţii Groşi, judeţul Maramureş.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă. (V.T.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.