Reţinut pentru 24 de ore pentru furt din locuinţă

0
292

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi despre faptul că, vineri seara, pe strada Aleea Aurora, a avut loc un furt din locuinţă.
Din primele verificări a reieşit că, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un apartament situat la parterul unui imobil, de unde au sustras bijuterii, bani şi un laptop, prejudiciul reclamat fiind de 55.000 lei.
În urma activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea faptei şi să recupereze aproximativ 70% din prejudiciul cauzat. Investigaţiile efectuate au stabilit că, un bărbat, de 31 de ani, din Baia Mare, ajutat de concubina acestuia, în vârstă de 32 de ani, sunt cei care au săvârşit furtul.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă iar femeia este cercetată în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

În Baia Mare – Tulburarea ordinii publice şi distrugere în parcarea unui supermarket

Luni dimineaţa, la ora 09.26 poliţia a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, în parcarea unui supermarket din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.
Echipajul de ordine publică deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul în care un tânăr, de 25 de ani, din comuna Hodod, judeţul Satu Mare, a avut o altercaţie cu un client al magazinului. Pe motiv că acesta a refuzat să-i ofere bani, tânărul a devenit agresiv şi a aruncat cu bucăţi de lemn înspre client şi autoturismul acestuia.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsuri legale.

Bănuit de tâlhărie identificat de poliţişti

Duminică, 23 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe strada Electrolizei, din municipiul Baia Mare, un minor, în vârstă de 15 ani, a fost deposedat, prin violenţă, de telefonul mobil, de o persoană necunoscută.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au constatat că, bănuit de comiterea faptei este un tânăr, de 28 de ani, din Baia Mare.
În cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, fapt pentru care tânărul a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.