Ambulanţele, o problemă pe strada Progresului

0
231

Unii consilieri judeţeni au ridicat o problemă pe care o au cetăţenii de pe strada Progresului din Baia Mare. Aceasta este legată de ieşirea ambulanţelor în stradă, din spatele Policlinicii 2 unde au garajul, care deranjează localnicii cu semnalele acustice pe care le emit la intrare pe stradă, când aceasta este aglomerată. Astfel, aleşii judeţeni cred că acolo s-ar impune instalarea unui semafor.
Consilierii judeţeni vor face intervenţii la Primăria Baia Mare pentru a sesiza acest aspect: „Este o problemă reală aceasta, deşi nu a Consiliului Judeţean. Poate că oraşul nu are timp să se ocupe, însă totuşi este vorba despre locuitorii Băii Mari. Pe str. Progresului ar trebui instalat un semafor fiindcă e o gălăgie infernală atunci când ambulanţele intră ori ies din sediu. Mai mult, ambulanţele sunt chemate şi noaptea, iar locuitorii care stau acolo în zonă sunt disperaţi. Ar fi necesar un semafor care să oprească circulaţia pentru maşini în momentul în care ambulanţa merge la o intervenţie. La fel, este şi în faţa sediului ISU Maramureş, unde există instalat un asemenea semafor”- a spus Gyongyike Bondi în plenul CJ.
Preşedintele CJ, Gabriel Zetea, a explicat că va transmite o adresă oficială către Primăria Baia Mare, pentru ca administraţia locală să ia măsuri de remediere a problemei: „O să rog consilierii din cadrul aparatului propriu să pregătească o adresă conform intervenţiilor din plenul Consiliului Judeţean, pentru a o transmite municipalităţii, în calitate oficială, că până la urmă mulţi dintre noi suntem rezidenţi în Baia Mare, deci ne interesează şi pe noi bunul mers al municipiului. Adică avem demersuri pozitive.”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.