O zi liberă în plus, în mini-vacanța de Paște!

0
148

Cum Paștele ortodox și 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, sunt anul acesta în aceeași săptămână, Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă bugetarilor, pe data de 2 mai.
Astfel, românii vor putea face punte între zilele de sărbătoare și weekend și se vor bucura de 6 zile libere în prima mini-vacanță din acest an, începând cu 1 mai, de Ziua Internațională a Muncii, până pe 6 mai, când este sărbătorită a doua zi de Paște.
Anunțul a fost făcut de Ministerul Muncii, precizându-se însă că, această zi liberă suplimentară urmează a fi recuperată.
“Pentru recuperarea zilelor libere, instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 mai, potrivit planificărilor stabilite prin acte administrative emise la nivelul fiecărei instituții publice” – se menționează în comunicatul Ministerului Muncii.

Vacanța de Paște pentru elevi

Potrivit Ministerului Educației, elevii vor avea vacanța de Paște în perioada 27 aprilie – 7 mai, urmând a se întoarce la școală în 8 mai, pentru modulul 5 al acestui an școlar, care va avea o durată de aproximativ o lună și jumătate, până pe 22 iunie, când elevii vor intra în vacanța de vară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.