Amenzi în sumă de 25.000 lei şi 10 permise reţinute în Baia Mare

0
274

Pentru că viteza excesivă constituie un factor de risc, sporind şansele de implicare într-un accident rutier, poliţiştii rutieri au continuat controalele pe drumurile publice pentru a preveni, depista şi combate această cauză generatoare de accidente.
Miercuri, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului, depistându-i pe cei care au încălcat limitele de viteză, au ignorat unele indicatoare sau au încălcat alte norme rutiere. Au fost oprite pentru control 87 de autovehicule şi au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea amenzilor a depăşit suma de 25.000 lei, iar ca măsură complementară, în 10 cazuri s-a dispus reţinerea permisului de conducere.

Amenzi de peste 4.000 lei şi 3 certificate de înmatriculare retrase în Seini

Neregulile rutiere au fost sancţionate şi de poliţiştii din Seini, în cadrul unei acţiuni organizate în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. În cadrul acţiunii organizate pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autoturismelor, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 4.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus retragerea a 3 certificate de înmatriculare şi reţinerea unui permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.