Împotriva violenței! Bărbați evacuați din locuințe după ce și-au agresat partenerele

0
39

• Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați, prin apelul 112, de către o femeie, de 39 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor certuri, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, provocându-i leziuni. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
• Restricții de a nu se mai apropia de concubină i-au fost impuse și unui bărbat, de 42 de ani, din Ilba.
Și pe numele acestuia polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată, în vârstă de 41 de ani. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

În Băiuț – Prins cu țigări de contrabandă

În timp ce acționau pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigarete, polițiștii din Suciu de Sus au depistat în trafic, pe raza localității Băiuț, un autoturism cu care erau transportate țigări de contrabandă.
Conducătorul autoturismului, un bărbat, de 40 de ani, din Băiuț, nu a putut prezenta documentele legale de proveniență pentru cele 6.000 țigarete găsite într-o geantă din mașină. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

În Baia Mare – O tânără a sustras un telefon când făcea curățenie

Cât l-a costat pe un bărbat, de 58 de ani, din Baia Mare, curățenia din propria locuință? Un telefon mobil, în valoare de 4.600 lei! Polițiștii au identificat o tânără care a sustras un telefon mobil tocmai de la persoana căreia îi făcea curățenie în locuin­ță.
La începutul acestei săptămâni băimăreanul i-a sesizat pe polițiștii de investigații criminale Baia Mare că a rămas fără telefonul mobil. Primele cercetări au relevat că, bănuită de comiterea faptei este o persoană care venea periodic să-i facă curățenie și căreia i-a acordat toată încrederea, deși știa foarte puține lucruri despre ea. Pista pe care au pornit polițiștii în momentul în care au început să investigheze cazul a fost una corectă, documentările acestora conducându-i la identificarea autoarei furtului: o tânără, de 26 de ani, din municipiu.
Aceasta este acum cercetată de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.