Maramureșul la manifestări internaționale

0
49

În anul 2019, Consiliul Județean Maramureș va fi reprezentat la cel puțin 30 de evenimente internaționale de cooperare. Lista acestor acțiuni a fost aprobată de aleșii maramureșeni, în ședința ordinară a forului administrativ de luna trecută.
„Obiectivul Biroului Relații Externe este intensificarea parteneriatelor cu regiunile înfrățite, dezvoltarea de relații economico-culturale și de cooperare cu diverse entități din străinătate, promovarea județului Maramureș și a României în străinătate prin colaborarea cu ambasade, inițierea de noi înfrățiri cu regiuni, acumularea de experiență, promovarea de proiecte europene în parteneriat cu alte țări sau regiuni”, afirmă președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.
În perioada 27 februarie – 1 martie, Maramureșul va fi prezent la Zilele Mondiale ale Energiei Durabile din Austria. Pe listă mai figurează deplasări în Suedia, Polonia, Ucraina, Belgia, Luxemburg, Cipru, Finlanda, Italia, Vatican, Serbia, Lituania, Rusia, Slovenia și Elveția. Lista nu este definitivă. „Vom actualiza propunerile de evenimente la care considerăm că este important să participăm”, a precizat șeful Biroului Relații Externe, Mihaela Lițe. Bugetele estimate prevăd costuri pentru cazare, diurnă și transport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.