Târg de cadouri dedicat Zilei Îndrăgostiților

0
91

Centrul comercial „Baia Mare Value Centre” găzduiește, până joi, 14 februarie, un Târg de cadouri dedicat Zilei Îndrăgostiților. Expozanții oferă spre vânzare de la gablon­țuri, haine ori plușuri până la dulciuri, aranjamente florale ori produse cosmetice. Prețurile pornesc de la cinci lei și se opresc în jurul sumei de 200 de lei.
Cei care doresc să le facă persoanelor iubite un dar special de Sfântul Valentin (Valentine’s Day) – sărbătorit anual de îndrăgostiți în data de 14 februarie – se pot opri la centrul comercial „Baia Mare Value Centre” unde cei mai mulți comercianți expun diferite obiecte de podoabă: cercei, lănțișoare, coliere, pandantive și brățări. Prețurile se situează între 5 și 15 lei. Unele dintre ele conțin pietre semiprețioase, precum ametist, ori perle, caz în care valorile se situează ceva mai sus. „Se poate achiziționa ceva foarte ieftin, precum un inel care costă 5 lei ori se poate lua spre a fi dăruit un colier cu perle care e ceva mai scump, undeva la 100 de lei”, a punctat Elena Boroș, expozant din Baia Mare.

La Târgul de cadouri se găsesc și ii din bumbac 100%, confecționate în România. Prețurile pornesc de la 100 de lei. Îndrăgostiții pot cumpăra și cadouri dulci de la acest târg. Gabriela Prodan din Baia Mare este prezentă la centrul comercial cu o varietate gustoasă de prăjituri de casă. „Avem spre vânzare fursecuri dulci și sărate, prăjituri, precum cea cu morcovi și stafide, checuri cu stafide, nucă și vișine, ciocolată de casă. Prețurile, per kilogram, sunt între 35 și 55 de lei. Rețetele sunt tradiționale, iar ingredientele pe măsură, naturale”, a explicat Gabriela Prodan. Târgul de cadouri cuprinde și un stand al unei florării din Baia Mare care oferă spre vânzare diferite aranjamente florale, ghivece cu flori, trandafiri criogenați și baloane în formă de inimioare. „Prețurile pornesc de la 5 lei, cât costă lalelele. De asemenea, se pot cumpăra aranjamente de flori care conțin și ciocolată. Acestea pot fi achiziționate la prețul de 80 de lei. Trandafirii criogenați costă 170 de lei”, a arătat Noemi Dezsi, reprezentant al florăriei din Baia Mare. De la același târg, mai pot fi cumpărate mărțișoare, produse cosmetice ori diferite obiecte aduse din Turcia (ibrice, râșnițe manuale, căni și pahare din cupru, săpunuri etc.) de către expozanți din Constanța.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.