Remiză în ultimul amical

0
132

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare 1-1 (0-0)

CSM Olimpia Satu Mare şi CS Minaur Baia Mare au terminat la egalitate amicalul disputat sâmbătă dimineaţa pe terenul din Dara, 1-1 (0-0), pentru formaţia de sub „Dealul Florilor” fiind ultimul meci de verificare înaintea reluării returului.

Galben-albaştrii au controlat în totalitate acest ultim joc, în pofida condiţiilor meteo nefavorabile (frig şi teren îngheţat), unicul gol al echipei noastre fiind marcat de fundaşul central Mihai Roşca (min. 65), care a profitat de o gafă a portarului Curileac. Băimărenii au beneficiat de alte situaţii clare de a marca, inclusiv de un gol anulat la Duruş pe motiv de offsaid, pe când sătmărenii au contracarat cu şuturi de la distanţă. De altfel, CSM Olimpia a egalat prin acelaşi procedeu în minutul 87, autor Schwartkopf. Sătmărenii au irosit şi un penalty acordat gratuit în minutul 75, însă Alex Gudea a parat lovitura de la punctul cu var. Una peste alta a fost un test util pentru gruparea din eşalonul trei, care de acum încolo va juca în meciuri cu miză şi pe puncte, debutul returului sperând să le fie cât mai faborabil băieţilor pregătiţi de Dorin Toma. • CS Minaur Baia Mare: Gudea – Duruş, Roşca (74, Borota), Lupu, Şerban (61, Kis), Piper (70, Bandula), Bococi (70, Lihet), Giurgiu (46, Chiş-Toie), Stanciu (46, Brata), Taciuc (70, D. Sabadâş), Moldovan (74, Jeler). Nu au evoluat, fiind accidentaţi: Danciu, E. Juhasz, C. Tutuţa, Balmoş, Boje, S. David. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu şi Marius Marian.
Sâmbătă, 2 martie, în prima etapă a returului a seriei a V-a din Liga a III-a, CS Minaur Baia Mare se va deplasa la CS Iernut, partidă ce va debuta la ora 15.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.