Comunicat de presă. Ţara sărăceşte, în timp ce PSD îşi umflă conturile

0
55

Ordonanţa 114, care creşte toate preţurile în România şi duce ţara într-o criză economică, arată de parcă a fost gândită noaptea de ministrul discotecar al PSD, în vreun club de fiţe, ori alături de celălalt artist al guvernului, mare colecţionar de tablouri, care îşi face veacul prin cimitire, căutând oameni să-i aducă la vot.
Iluzia resurselor financiare nelimitate pe care guvernarea PSD-ALDE a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final. Se vede că nu mai au bani, vistieria statului este goală, iar prin Ordonanţa 114 scumpesc totul în România. Impozitele şi taxele cresc cu pînă la 50%, creditele bancare vor pune oamenii în situaţii disperate, pentru că o rată lunară care astăzi este de 800 de lei va ajunge la 1.050 de lei. Furnizorii de gaz şi curent au anunţat deja că vor creşte tarifele, ca urmare a efectelor ordonanţei 114. De asemenea, motorina şi benzina se vor scumpi, ajungând la aproape 7 lei/litru. Am impresia că domnii parlamentari din PSD-ALDE nu plătesc facturi şi nu ştiu cât costă combustibilul pe săptămână pentru un angajat care este nevoit să se deplaseze la muncă folosindu-se de maşina proprie.
Ei trăiesc într-o lume paralelă, a bunăstării, cu salarii mari şi siguranţa unor pensii speciale care îi fac lipsiţi de grija bătrâneţelor, asta în timp ce în România reală există vârst­nici care, după o viaţă de muncă, au o pensie de sub 100 de lei. Este sfidător pentru părinţii şi bunicii noştri să primească o pensie care nu le permite nici măcar un trai decent, în Maramureş existând pensie de numai 1 leu. E suficient să amintim de faptul că ministrul Justiţiei, spre exemplu, câştigă lunar peste 60 mii lei (din care jumătate este pensia), pentru a avea dimensiunea bătăii de joc la care ne supun guvernanţii.
Acum vor taxa întreg mediul privat, crescând costurile firmelor româneşti, pentru ca ulterior aceştia să crească preţurile, iar în final cei din PSD-ALDE să ia bani tot din buzunarele românilor şi să-şi ducă traiul bun pe spatele şi munca oneştilor cetăţeni. Problema e că atunci când o să cadă tot acest sistem ticălos, cetăţenii României vor avea cel mai mult de suferit de pe urma mârşăviei guvernării PSD.
Am spus-o şi o repet: ÎNDRĂZNIŢI SĂ CREDEŢI CĂ PSD DISTRUGE ROMÂNIA!
Deputat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.