Capcane pentru pensionari!

0
88

Un anunţ recent postat pe Facebook informa cetăţenii că pot efectua analize medicale gratuite într-o locaţie anunţată de organizatori. Ba mai mult, unul dintre organizatori fiind chiar un cunoscut Laborator de analize medicale, existent şi în Baia Mare.
Organizatorii acestor astfel de evenimente sunt tineri cu vârste de 35-45 ani, care vorbesc timp de o oră şi jumătate despre sănătate, cum să te hrăneşti, cum să-ţi întreţii sănătatea corporală etc. (nefiind în realitate medici), după care, pensionarilor dezvăluindu-li-se adevăratul mo­tiv pentru care au fost invitaţi la eveniment: prezentarea unui set de oale de marcă, a unor saltele magnetice (?) care îi salvează de durerile de spate sau a unor aparate de masaj, la preţuri foarte mari pentru bugetul acestora. Insistenţele să cumpere produsele sunt mari, organizatorii evenimentului oferindu-le chiar în rate.
Un băimărean a sunat la redacţia noastră, văzând o ştire cum că un anumit laborator din Baia Mare, în colaborare cu o altă firmă de comercializare de aparatură medicală, efectuează analize gratuite, ştire postată pe reţelele FB. Când băimăreanul a sunat la recepţia respectivului laborator, i s-a răspuns că este o ştire falsă. Că analizele nu sunt gratuite. Mergând pe fir, s-a constatat că de fapt cealaltă firmă de comercializare de aparatură medicală postase ştirea, pentru a-şi vinde produsele în cadrul evenimentului, promisiunea cu analizele medicale gratuite fiind doar un pretext de a atrage pensionarii.
Pensionari sunt astfel păcăliţi. Atenţie, deci, la asemenea capcane!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.