8 echipe înscrise în Maramureș la „Gheorghe Ola”

0
54

Marți, 29 octombrie, în sala de sport a Școlii „Vasile Alecsandri” din Baia Mare are loc ediția 2019 a interligii de iarnă Trofeul „Gheorghe Ola” în Maramureș. Competiția se adresează copiilor născuți în 2010 și mai mici. Opt echipe s-au înscris pentru etapa județeană. Este vorba despre Sporting Maramureș, Dynamic Baia Mare, Minerul Baia Mare, Electrica Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, CSȘ 2 Baia Mare, Viitorul Sighetu Marmației și Minerul Baia Sprie.
Echipa din Maramureș care va câștiga locul 1 pe județ se va califica la etapa zonală, care va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Maramureș face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Faza finală se va derula în 16-18 decembrie.
Ediția 2018 a interligii de iarnă Trofeul „Gheorghe Ola” în Maramureș a fost câștigată de Plimob Sighetu Marmației.

5 formaţii participă la Trofeul „Gheorghe Ene”

5 echipe s-au înscris în Maramureș la ediția 2019 a interligii de iarnă Trofeul „Gheorghe Ene”, competiție destinată copiilor născuți în 2011 și mai mici. Este vorba despre Sporting Maramureș, Minerul Baia Mare 1, Minerul Baia Mare 2, Electrica Baia Mare și Plimob Sighetu Marmației.
Trofeul „Gheorghe Ene” începe cu etapa județeană, care se va organiza în 31 octombrie, în sala de sport a Școlii „Vasile Alecsandri” din Baia Mare. Campioana Maramureșului se va califica la etapa zonală, planificată pentru 29 noiembrie – 1 decembrie. Din zona 8 face parte județul Maramureș, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Etapa finală va avea loc în 13-15 decembrie.
Ediția 2018 a interligii de iarnă Trofeul „Gheorghe Ene” în Maramureș a fost câștigată de Sporting Recea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.