„Tu poți face lumină” – o campanie anticorupție în autobuzele URBIS –

0
40

Direcția Generală Anticorupție, instituția abilitată în prevenirea și combaterea corupției, desfășoară, în perioada octombrie -decembrie 2019, Campania „Tu poți face lumină”, demers care are ca scop promovarea și dezvoltarea unui comportament integru în rândul personalului MAI și al cetățenilor prin conștientizarea consecințelor faptelor de corupție și a modalității de semnalare a acestora.
Obiectivele campaniei ating aspecte referitoare la obligațiile care derivă din calitate de funcționar public, atitudinea în fața unor posibile fapte de corupție, dar și conștientizarea cetățenilor despre necesitatea semnalării faptelor de corupție despre care iau cunoștință prin apelarea Call Centerului Anticorupție 0800 806 806.
În perioada 15 octombrie – 31 decembrie, DGA – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș pune la dispoziția cetățenilor din județ un material audio-video de promovare a Call Centerului Anticorupție care rulează, cu o frecvență de aprox. 10 minute, pe ecranele aflate în 28 de mijloace de transport public de persoane aparținând URBIS, care deser­vesc Zona Metropolitană Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.