În Săliștea de Sus, un ilfovean a fost depistat cu țigări de contrabandă

0
26

Marți, 12 noiembrie, în jurul orei 21, polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus au oprit pentru control, în Săliștea de Sus, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de cetățeanul român M.L., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Ilfov.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat un spațiu special amenajat în portbagajul mașinii.
Având în vedere cele constatate, bărbatul și autovehiculul au fost conduși la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
În spațiul special amenajat din portbagajul autoturismului au fost descoperite 1.935 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 22.600 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul, în valoare de 3.000 lei, utilizat la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.
Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației și Valea Vișeului au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări.
În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 14.920 pachete cu țigări (13.420 pachete în Sighetu Marmației și 1.500 în Valea Vișeului) în valoare totală de 174.550 lei. Țigările au fost confiscate.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, dar și pentru identificarea persoanelor implicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.