Într-o singură zi, amenzi de peste 50.000 lei și 9 permise reținute

0
24

Miercuri, în intervalul orar 10-14, polițiștii Serviciul Rutier, în colaborare cu cei din Ocna Șugatag, au organizat o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză, pe DN 18 Berbești – Vadu Izei și DN 19 Tisa – Crăciunești.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, 61 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 48.000 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a 5 permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.
Alte 4 permise de conducere au fost reținute de polițiștii din Sighetu Marmației, care au acționat pentru siguranța pietonilor.
25 de autoturisme, care se deplasau pe raza municipiului, au fost oprite pentru verificări, fiind aplicate 14 sanc­țiuni contravenționale, însumând peste 5.000 lei.

Accident mortal

Pe DJ 109I, între localitățile Viile Apei și Orașu Nou, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Orașu Nou, a pierdut controlul direcției autoturismului pe care-l conducea, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp.
În urma accidentului tânărul, care nu utiliza centura de siguranță, a fost proiectat din habitaclul autovehiculului și a decedat. În autoturism nu se aflau alte persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.