Spectacolul seniorilor de Ziua Națională

0
14

Seniorii de la CASPEV au anticipat, cu un spectacol deosebit, Ziua Națională, iar diversitatea momentelor oferite i-a uimit pe cei prezenți.
După urarea de bun venit a președintelui Ștefan Lupșa, fiecare a fost rugat să scrie o urare proprie, pe câte o inimioară din hârtie colorată, care au afișate pe un stativ pregătit de Atelierul de Creație Artizanală, condus de Cavași Florica. Un mic steag tricolor a fost dăruit tuturor de către Muntean Flavius.
Intrarea în sala de spectacole a membrilor corului „CRIZANTEME”, îmbrăcați cu ii, a stârnit un ropot de aplauze. Așa cum era de așteptat, s-a început cu imnul „Deșteaptă-te, române!”, corul fiind dirijat de Rodica Bănescu Fage și Mihaela Bob.
A fost o sărbătoare, la care Mircea Dragoș a oferit o adevărată lecție de istorie, care a reamintit de cele 6 puncte ale „Rezoluției” prezentate de Vasile Goldiș, neuitând nici de cel mai de frunte maramureșean al Unirii, George Pop de Băsești.
Au interpretat melodii: Tica Sălăgean și Dorina Trănișan. Poezia despre dragostea de țară nu putea să lipsească din program și cu talent au recitat: Maria Sabău, Aurelia Velea, Cavași Florica și Mircea Dragoș.
Următorul spectacol organizat la CASPEV, de corul „CRIZANTEME”, va cuprinde colinde și o expoziție de Crăciun.
Viorica Găinariu TAZLĂU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.