Depistat fără permis şi sub influenţa alcoolului

0
24

Duminică, în jurul orei 13, pe raza localităţii Nistru, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism, care nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare. La volan a fost identificat un bărbat, de 53 de ani.
În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.


Un tânăr a fost urmărit de poliţişti în Deseşti
– conducea în stare avan­sată de ebrietate –

Duminică noaptea, la ora 01.50, polițiștii din Ocna Șugatag au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localităţii Desești.
Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele luminoase, s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea şi oprirea sa înspre Barajul Runcu.
La volan a fost identificat un tânăr, de 25 de ani, domiciliat în Desești, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge.
Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.


Dosar penal pentru conducere în stare avansată de ebrietate

Sâmbătă seara, în jurul orei 23, poliţiştii care acţionau pentru controlul şi supravegherea traficului rutier pe raza localităţii Sălsig au oprit pentru control un autoturism.

La volan a fost identificat un tânăr, de 33 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, tânărul a fost condus la Centrul de permanenţă medicală Fărcaşa unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

În intervalul orar 21-24, poliţiştii din Fărcaşa şi Ulmeni au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.