La Biserica „Înălțarea Domnului” din Tg. Lăpuș, dascălii și primarii au primit Diplome de apreciere

0
31

Cu ocazia Anului omagial al satului românesc, duminică, 15 decembrie, în Biserica ortodoxă română „Înălțarea Domnului”, preot paroh prof. dr. Florin Stan, protopop de Lăpuș, a acordat învăță­to­rilor și profesorilor care frecventează biserica și primarilor care s-au perindat la conducerea urbei lăpușene din anul 1968 încoace, Diplome de apreciere și cîte un buchet de flori.
A fost un gest de onoare al protopopului Florin Stan să își exprime recunoștința față de cei care prin învățare, prin muncă, prin copiii pe care i-au format, au făcut posibil să ducă mai departe numele Lăpușului pe oriunde viața îi va purta, cu mîndrie și dragoste pentru orașul și profesorii care i-au format, care și-au dedicat timpul, priceperea și dăruirea, pentru a-i educa și pregăti pe acești tineri pentru viața de adult.
S-au acordat diplome de apreciere și recunoștință pentru: înv. Rodica Pop – post-mortem, soțului ei, în viață, înv. pensionar Ioan Pop, înv. Ana Filip – pensionară, care a împlinit venerabila vîrstă de 85 de ani, Victoria Filip, Lenuța Horț, Zorica Bel, Otilia Timbuș, Mariana Pop, Cristina Stan și Mariana Pop.
Cu diplome și flori, au fost răsplătiți foștii primari ai orașului Tg. Lăpuș: prof. Ioan Pop, 84 de ani, ing. Mircea Bel, ing. Ioan Buda și lt. col. (r) Mitru Leșe care exercită această funcție în prezent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.