Bucuria de a dărui

0
13

Oamenii trebuie să fie fericiți, nu sărbătorile! Așa s-au gândit polițiștii maramureșeni în momentul în care au urcat în mașini hotărâți să ajungă la familii cu nevoi.
Cadourile oamenilor legii au urmat calea unor poteci întortocheate, spre case îndepărtate, tocmai în localitatea Măgureni. În zona în care au ajuns își duc traiul două familii încercate de soartă.
A dărui înseamnă bunătate, a primi înseamnă fericire și nu se poate descrie în cuvinte bucuria transmisă ieri copiilor vizitați!

În Ocna Șugatag
Ordin de protecție emis de polițiști

Miercuri, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, despre faptul că a fost victima unei agresiuni.
Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au identificat victima, în vârstă de 33 de ani, și au constatat că aceasta a fost agresată de către concubinul său, un tânăr, de 27 de ani pe fondul consumului de alcool.
Totodată, s-a stabilit că victima a fost amenințată cu moartea.
În urma completării formularului de risc s-a constatat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.