Activitatea cu publicul continuă la AJOFM Maramureș

0
44

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș anunță că activitatea de relații cu publicul nu va fi întreruptă, dar în scopul prevenirii răspândirii și limitării infectării cu CORONAVIRUSUL (COVID -19), SPO Maramureș a adoptat mai multe măsuri, valabile până în 31 martie, cu posibilitatea de prelungire. Astfel, au fost suspendate activitățile de acordare a audiențelor.

Acces restrâns în spațiile destinate publicului

De asemenea, se asigură controlul afluxului publicului în spațiile de lucru destinate acestora – agenții locale/ puncte de lucru, secretariat, birouri de relații cu angajatorii și persoane fizice. În spațiile destinate publicului pentru acordarea îndemnizației de șomaj, accesul este permis pentru cel mult 2 persoane simultan, cu respectarea distanței de cel puțin 1 metru. Celelalte persoane sunt rugate să aștepte în afara spațiilor de lucru, cu recomandarea de a menține distanța minimă de 1 metru. Activitatea cu publicul vizează, în această perioadă, serviciile de depunere/ridicare de documente originale de la sediul instituției, acordarea vizei lunare pentru șomerii indemnizați sau alte situații urgente sau excepționale.

Mijloace de comunicare online și telefonic

Pentru celelalte tipuri de servicii se recomandă să se apeleze la mijloacele de comunicare electronică (e-mail), prin poșta letrică în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau semnătură electronică. A.J.O.F.M. Maramureș poate fi contactată prin următoarele mijloace de comunicare (luni –joi 08-16.30, vineri 8-14): adresa de e-mail A.J.O.FM. Maramureș: ajofm@mm.anofm.ro; sau telefonic la numărul: 0262-222.251. Vă mai stau la dispoziție și alte numere de telefon, în funcție de problema pe care o aveți: depunere locuri de muncă vacante: telefon 0262-222.251 (int.223); compartiment EURES: telefon 0262-222.251 (int. 250); cursuri de formare profesională: telefon 0262-222.251(int.200). În funcție de evoluția generală a pandemiei de coronavirus ( Covid -19), AJOFM Maramureș, va putea dispune adoptarea unor măsuri suplimentare sau prelungirea duratei de aplicare a celor existente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.