Zlatan Ibrahimovic, decis să plece de la AC Milan

0
32

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a decis să plece de la AC Milan la finalul sezonului. Atacantul suedez a fost dezamăgit că oficialii clubului l-au demis pe Zvonimir Boban, cel care a insistat pentru aducerea lui Ibrahimovic pe San Siro.
Zlatan Ibrahimovic a decis să plece de la AC Milan, după trei luni de când a semnat cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.
Ibrahimovic va putea pleca liber de la formaţia rossonera, iar hotărârea a fost luată după ce oficialii echipei AC Milan l-au îndepărtat din conducere pe omul care l-a convins să vină pe San Siro, Zvonimir Boban. Potrivit Sport Mediaset, decizia atacantului suedez de a pleca de la Milan este irevocabilă şi va fi anunţată când se va reuni lotul, după ce va trece pandemia de coronavirus. Jucătorul de 38 de ani nu mai are încredere în proiectul clubului din Italia şi astfel a ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să plece.
Ibrahimovic a ajuns în ianuarie 2020 la AC Milan şi a marcat de patru ori în 10 meciuri în tricoul rossonerilor.
Jurnaliştii englezi, de la dailymail.co.uk, scriu că Zlatan ar putea rămâne în Serie A. Antrenorul clubului Napoli, Gennaro Gattuso, îl vrea pe San Paolo, dar, în acelaşi timp, Ibrahimovic ar putea să îşi încheie cariera de fotbalist şi să devină antrenor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.