448 de sancțiuni aplicate de polițiștii maramureșeni

0
52

În perioada 17 – 23 martie, polițiștii maramureșeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 405 evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.
• Polițiștii maramureșeni au fost sesizați cu privire la comiterea a 79 de infracțiuni, cele mai multe contra persoanei și contra patrimoniului. În urma activităților desfășurate au fost prinse în flagrant 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și a fost depistată o persoană urmărită național.
• Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 37 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 448 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 250.000 lei și au fost confiscate bunuri de aproximativ 16.000 lei.

Măsuri pentru limitarea riscului de râspândire a infecției

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, Poliția face cunoscute următoarele prevederi cu impact asupra activităților curente:
• Se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență.
• Pe perioada stării de urgență, termenele legale stabilite pentru soluționarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informații de interes public, precum și a petițiilor se dublează.

Persoană dispărută!

Polițiștii maramureșeni caută o femeie, din Cavnic, reclamată dispărută în data de 23.03.2020.
Katler Aniko a dispărut în 8 martie a.c, la ora 19, plecând din locuința sa, de pe B-dul București, din Baia Mare.
Femeia, în vârstă de 41 de ani, nu a revenit până în prezent.
Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr vopsit roșcat.
Cetățenii care pot oferi detalii despre această persoană sunt rugați să sune la 112 sau la tel. 0262207766, Biroul Urmăriri din cadrul IPJ Maramureș, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.