Trei antrenori români în TOP 100

0
58

Revista Four Four Two a realizat un top 100 al celor mai buni antrenori din istorie. Printre ei se numără românii Ștefan Kovacs, Emeric Ienei și Mircea Lucescu.
Ștefan Kovacs este pe locul 62 şi a câștigat titluri consecutive în Olanda și Cupa Campionilor Europeni în 1972 și 1973. Ștefan Kovacs (1920-1995) a antrenat la U Cluj, CSA Steaua, Ajax, naționala Franței, naționala României, Panathinaikos și Monaco.
Emeric Ienei, 83 de ani, cel care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, este pe locul 63, în fața unor tehnicieni ca Joachim Low, Nevio Scala, Cesar Luis Menotti sau Didier Deschamps. Ienei a fost antrenor la Steaua, FC Bihor Oradea, CS Târgoviște, naționala României (în două rânduri), naționala Ungariei, Videoton, Panionios, și FC U Craiova.
Mircea Lucescu, 74 de ani, este pe locul 87, în fața unor tehnicieni precum Claudio Ranieri, Roy Hodgson, Antonio Conte sau Roberto Mancini. Mircea Lucescu a antrenat Corvinul Hunedoara, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit și naționala Turciei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.