Proiect: 10.000 lei pentru familiile tinere, la nașterea primului copil

1
67

Proiectul “Renașterea Maramureșului” prevede adoptarea unor măsuri concrete de sprijin financiar pentru familiile tinere ale județului, la nașterea primului copil, precum și a unor măsuri de scutiri de impozite pentru următorii copii născuți în familiile maramureșene.
Gabriel ZETEA, şeful administrației județene, a declarat că va propune organizarea unui referendum pentru ca, în cazul nașterii primului copil, tinerele familii să primească o sumă de 10.000 lei, finanțare care poate fi acordată în urma încheierii unui parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și autorită­țile locale.
“Pentru a beneficia de acest sprijin, condiția ar fi ca părinții să aibă domiciliul în Maramureș și să fi avut un loc de muncă stabil în ultimul an, în județul nostru. Ne dorim promovarea familiei ca nucleu al societății, dar și aplicarea unui set de măsuri concrete prin care autoritățile locale maramureșene să vină în sprijinul revenirii acasă a celor plecați la muncă, în vestul Europei” – a subliniat Gabriel Zetea. (o.m.)

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.